Spodní prádlo pro ženy příjemných tvarů, které své tělo milují a rády oblékají do krásných věcí :-)

středa 17. září 2014

Novinky pro velká prsa, s kosticemi i bez :)



Novinky pro velká prsa, s kosticemi i bez :)


Milé dámy,

po delší odmlce způsobenou dobou dovolených, jsme zpátky se zajímavými novinkami, určeným hlavně velmi obdařeným ženám.

První, extrémně zajímavou novinkou je řada ALICE, maximálně diskrétní, skvěle střižené prádlo. Letos dostupné v černé barvě, příští rok v nude.
Dovoluji si upozornit především na "liner", tedy řekněme podprsenku plynule přecházející do košilky. Tato má ale jednak skvělý stahovací efekt a pro vynikající fixaci přilnavý pásek všitý v dolní části. Prodyšnou konstrukci - tělo lineru je pouze z pevné, husté krajky, je jako druhá kůže.
Bra-liner ALICE je nejprodávanějším výrobkem firmy Ulla v zahraničí, vyzkoušela ho kvanta žen a ohlasy jsou maximálně pozitivní.
Pokud k němu dopárujete kalhotky slim fit ALICE získáte :
1/ maximální komfort, perfektní oporu zad a také dvojitou vrstvu v oblasti bederní páteře, kdo je náchylný na prostydnutí, jistě ocení tuto / ne příliš zmiňovanou / skvělou vlastnost na zimu
2/ komfort v tomto případě není zaplacen neestetičností, ale zároveň k němu získáte maximálně šik spodní prádlo, které zároveň tvaruje postavu

3/ podprsenka je bezešvá - vrchní koš je z jednoho kusu krajky, tvar a oporu zajišťuje vestavěný košíček.
Alice Body 3893 schwarz

Další super zprávou je, že oblíbená řada CARMEN , bude v příštím roce rozšířená o model bez kostic a to ve velikostech 80-130, koše do I. V této velikosti je velmi nesnadné sehnat dobře padnoucí podprsenku bez kostic, doufáme tedy, že bude vítaným přírůstkem ve Vašem prádelníku. Podprsenka má ve větších velikostech navíc klasické zakonční designovou aplikací, která zvyšuje koš a uzavírá do něj celé prso. Je velmi vysoká, a velmi pohodlná.
Skvělou novinkou je rozšíření nabídky plavek pro vééééliké velikosti / koš K /.
Plavky MONTE CARLO se dočkaly svěžejší verze v jasně modré barvě. Plavky mají všitý měkký koš s kosticemi pro dokonalou siluetu. Jsou vhodné spíše na střední výšku postavy / kolem 170 /.
Monte Carlo 9011 aqua

Novinkou je také série LIMA - bikiny s vyztuženou podprsenkou do velikosti košíčku K.

Košíčky bikin jsou výborně uzavřeny a skvěle padnou. Nestane se, že by se při aktivitách, jako je dovádění na tobogánu, či skoky do vody někam posouvaly, nebo snad dokonce padaly.  Kalhotky budou dostupné do 7XL. Jasně smaragdová barva v kombinaci s usedlejší modrou je vhodná pro všechny věkové kategorie.
Lima 9522+9532 smaragd

Zajímavostí u těchto bikin je možnost zakoupit také top bez podprsenky. Je velmi vhodný jako jupka při přecházení na pláž, ale klidně i jako top k večerní procházce městem. Top bude dostupný ve dvou velikostech / pro košíčky do G a pro košíčky do K a to kvůli perfektní linii, aby krásně splýval kolem těla a vytvářel půvabnou ačkovou linii.
Lima 9560 smaragd

Přeji krásný, prosluněný den, kdo může, skočte si na houby / v naší podprsence Kate, pro maximální komfort při houbaření :-) /.

Vaše Martina

Žádné komentáře:

Okomentovat