Spodní prádlo pro ženy příjemných tvarů, které své tělo milují a rády oblékají do krásných věcí :-)

středa 7. května 2014

Sportovní podprsenka KATE

Dnes se budeme věnovat zázraku nazvanému Ulla KATE. Do posledního detailu propracovaný střih podprsenky zajistí takovou oporu a pohodlí, jakou jste, troufáme si soudit, dosud nepoznala. A pozor, ne jen u velikosti 75C :-)

Standardně disponuji velikostí 85H. Na skladě nám přistála Kate ve velikosti 80L. Se zvídavostí sobě vlastní jsem se rozhodla ji vyzkoušet na základě pravidla "co ubráno na obvodu, přidáno na velikosti košíčků". V případě nouze navíc nachystaný extender, čili nástave obvodu. Přes mimořádnou pevnost materiálu se mi ale díky zachované pružnosti podařilo celkem úspěšně do podprsenky vejít bez ztrátách na životech a švech.

Nejpříjemnějším bylo, že po usazení podprsenky na správné místo a urovnání propriet zjistíte, že i přes její skutečně masivní povahu / je to prakticky top / a velikost ji na sobě vlastně vůbec necítíte. Je to naprosto přirozená součást, nikde nečouhá, netlačí, nedře. Jen drží...a drží dobře!

Všechny švy jsou podložené měkkou lemovačkou. Ramínka jsou podložena širokým pásem měkoučkého materiálu.

Boční části podprsenky a košíčků jsou ze speciálního, vysoce prodyšného materiálu, který skvěle odvádí pot.


Stejně tak samotný koš je podšitý superspeciální látkou a i zde jsou švy koncipovány tak, aby na prso netlačily.

Pro ty z Vás, kdo sledují značky - jedná se o materiál firmy Trevira Bioactive. Společnost se zabývá tvorbou mikrovláken s antibakteriální úpravou, která odvádí pot a není třeba je po každé aktivitě prát, neboť, lidově řečeno, "nezasmrádají". Navíc jsou svou povahou velmi podobné lidské kůži. Takže naprostá špička :-)

Podprsenka je velice vysoká, působí už spíše dojmem topu, jak jsem psala. Právě její konstrukce z desítek dílů z ní činí unikát, který poskytuje skvělou oporu i ve velkých velikostech. Prsa se v ní netísní a netlačí a můžete křepčit jak chcete - ani se nehnou :-)

Pokud tedy máte velká prsa a potřebujete podprsenku opravdu velkých velikostí, nejlépe sportovní, pak bude ulla ta správná volba.

A na závěr si dovolím ještě malou poznámku - díky použitým materiálům jsou podprsenky, a to nejen ty sportovní, velmi odolné zátěži. I při běžném zacházení / praní a denní nošení / Vám vydrží extrémně dlouho. Nezdeformují se a kostice / jsou-li přítomny/ nepopraskají po prvním půlroce. Vložená investice se Vám tedy v horizontu dvou let vyplatí. Za tu dobu jsem totiž schopná odrovnat / podotýkám POUZE běžným nošením / 4 až 5 běžných podprsenek.

2 komentáře:

  1. :-)
    Mým celoživotním úkolem a i krásným, někdy však únavným bojem je neustále sledování ve vývoji nových podprsenek,
    které jsou určeny ženám s velkým a bujným poprsím.
    Znám svou velikost-70 J/K/L nebo 30HH, podle typu podprsenky.
    Jsem štíhlá, žádná macatice, 170/62kg, ráda sportuji, plavu, proto je i pro mne nedílnou součástí mít velmi vhodnou super podprsenku.
    Možná se zdá, že bych měla po starostech.
    Jsem nadšená podprsenkami ULLA, jsou krásné, krásně šité, snad budou i dobře sedět a budou mi vyhovovat.
    Konečně se tedy někdo našel, kdo myslí na ženy s většími prsy. Neznamená, že žena, která má velikost H/I/J/K/L musí mít zákonitě i velký obvod větší než 80cm. Jsou i štíhlé dámy s velkým poprsím.
    Mám radost :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, tak ta vypadá velmi zajímavě. Já mám tedy sportovní podprsenku odtud, ale ani tahle nevypadá vůbec špatně.

    OdpovědětVymazat